Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přátelské zápasy

7. 5. 2013

sobota 31. 8.

HC Náchod - St. Nový Bydžov    7:10 (0:2; 3:2; 4:6)

Tak toto bylo o "něco" lepší než minulý týden! V sobotu jsme zavítali na led našeho soupeře v nadcházející mistrovské sezóně. Náchoda jsme se docela báli, zprvu se hrál vyrovnaný hokej a ne a ne padnout branka. To se podařilo až v polovině první třetiny Matěji Novotnému po přihrávce Dušana Obešla. Další branku pak o několik minutek později trefil od Matěje Vrabce Matěj Kloz. V druhé třetině jsme pak přidali po krásných akcích Novotného a Jonáka další dva góly, ale bohužel také tři inkasovali. Po druhé třetině tak odcházíme do kabin za stavu 4:3 pro nás, což při vedení 3:0 nebylo nic moc. Poslední část zápasu byl velký HOKEJ na ledové ploše - kluci tam po většinu času létali jak mouchy v kleci. Trenér trochu zamíchal se sestavou a to už bylo docela znát. Soupeř nás pořád dotahoval, ale naši kluci se zasekli a předvedli nakonec i pár dalších pěkných akcí, kdy se třikrát trefil Novotný a po jednom pak Šanda, Kloz a Obešlo. Nechyběly ani významné asistence, jež jsou v každém zápase zapotřebí. Zápas jsme tedy dotáhli do vítězného konce, kdy se čepovala desítka. HC Náchod je naším prvním soupeřem v mistrovské sezóně. Doufáme tedy, že se z vítězství budeme radovat i za čtrnáct dní.

Branky a asistence:
Novotný (Obešlo), Kloz (Vrabec), Jonák (Janouch), Novotný (Králíček), Novotný (Kloz), Novotný (Obešlo), Kloz, Šanda (Janouch), Novotný (Kloz), Obešlo (Vrabec)

Zásahy gólmana:
36/7

Sestava:
Schovánek
Rak, Jiránek, Šanda - Houška, Králíček
Kloz, Novotný, Obešlo - Vrabec, Jiroutek
Janouch, Havlíček, Jonák
 ____________________________________________________________________________________

 

neděle 25. 8.

HC Rytíři Kladno - St. Nový Bydžov    21:1

Do prvního přátelského zápasu naši kluci vlétli po pouhých pěti hodinách tréninků na ledové ploše, což bylo znát. Nutno podotknout, že jsme si na start do nové sezóny vybrali těžkého soupeře. Klukům se v prvních dvou třeninách podařilo se soupeřem držet vždy čisté konto v prvních deseti minutách. Jediným gólem se zapsal Matěj Kloz po příhrávce Matěje Novotného. I když se hrálo na jednu bránu, musíme kluky pochválit, jelikož se spolu teprve sehrávají a věříme, že to v příštích zápasech bude jen lepší a lepší. Dále děkujeme rytířům z Kladna za umožnění sehrát přátelské utkání a rádi je uvidíme na našem turnaji, kdy budou obhajovat loňské prvenství.

Klukům nečekaně tento výlet zpestřil trénink kladenského extraligového týmu, kde jsme viděli J. Jágra, M. Židlického, T. Plekance a mnoho dalších.

Sestava:
Schovánek
Spejchal, Janouch, Šanda - Vrabec, Jiroutek
Kloz, Novotný, Obešlo - Houška, Králíček
Jiránek, Havlíček, Vávra - Jonák